Autobelettering

Amis bedrijfs autosNaam of logo op auto? Dat kan van heel eenvoudig tot tamelijk luxe. Wij gebruiken daarvoor gegoten kwaliteits folies voor snijteksten en hoogwaardige printfolies met laminaat  voor full colour logo's of ongebruikelijke kleuren.

Soms volstaat alleen een naam of logo, maar meestal met toevoeging van internetadres en/of telefoonnummer. Ook bescheiden opsomming van te leveren diensten is aan te raden. Men hoeft dan niet te raden waar uw bedrijf voor staat.

Auto LondenKeurmerken op uw voertuig wekken bij (potentiële) klanten vertrouwen. Vaak maken we dat uit snijfolie en kan dan eventueel in de kleur van de belettering. Als deze keurmerken wat meer complex zijn, printen we dat in de gewenste afmeting. Staat altijd verzorgder dan de standaard geleverde witte stickers van keurmerk instituut.

Autobelettering tone in tone

U levert de logo's en wensen aan,

waarvan ontwerp wordt gemaakt. U ziet vooraf wat het eindresultaat kan zijn, en komt zo niet voor verassingen te staan.

Voor vrijblijvende offerte, klik op de informatieknop.

 

Auto wrappen

OWrap examenadviesburom een luxe uitstraling te krijgen, is wrappen van auto of bestelbus een optie. Met wrappen wordt de auto geheel of gedeeltelijk ingapakt met een speciaal soort folie. Dat kan in een effen kleur zijn met daarop lgo of teksten. Tegenwoordig zijn er veel kleuren verkrijgbaar waaronder metallic kleuren.

Maar ook een full colour behoort tot de mogelijkheden. Wij printen dan uw afbeelding op folie en brengen die vervolgens vakkundig aan. Dan rijdt u echt rond in een blikvanger!

 verkerk

Bestelbus met fotos

Nijverheidsweg 9 G

3433 NP Nieuwegein

Tel.: 030-6302520

vraag@030reclame.nl