wrap + belettering BB22

Uit vele onderzoeken is gebleken dat autobelettering wel de één van de meest voordelige manieren is van reclame. Eigenlijk is geen onderzoek voor reclame op uw voertuig nodig.

Ga maar na: Deze eenmalige investering doet zijn werk 24 uur per dag, 7 dagen per week, 12 maanden per jaar en dat vele jaren achtereen. En dat is niet alles. Per dag wordt uw voertuig gezien door minimaal 1000 personen, dat betekent per jaar minstens 350.000 impressies. Wanneer regelmatig gebruik gemaakt wordt een drukke weg of snelweg, zijn deze aantallen zelfs vele malen hoger. En dat in uw eigen verzorgingsgebied. Welke promotiecampagne doet dat na?

Wij verzorgen graag de belettering van uw voertuig of dat nu een personenauto is of een bestelbus, zelfs een (kleine) vrachtauto. Dat kan heel simpel met alleen uw internetadres op de bumper of uitgebreider met logo's en contactgegevens. En als u helemaal wilt uitpakken, pakken wij uw voertuig in. Met zo'n carwrap ondergaat uw auto een ware metamorfose.

Wilt u enkel af en toe uw boodschap kenbaar maken of gebruikt u de auto ook privé, dan is een magneetplaat een prima alternatief.

Nijverheidsweg 9 G

3433 NP Nieuwegein

Tel.: 030-6302520

vraag@030reclame.nl