Het eerste wat voorbijgangers zien van uw bedrijf, zijn de uitingen op, aan of tegen uw gevel. Daarvoor staat werkelijk een heel scala aan mogelijkheden ten dienste.

  • Een reclamebord is eenvoudig te bevestigen en kan bij verhuizing vaak ook op de nieuwe locatie gebruikt worden.
  • Een boeibord of luifel kan voorzien worden van uw logo of bedrijfsnaam met hoogwaardig vinyl folie of een Full Color print
  • Gevelvlaggen maken uw bedrijf beter zichtbaar voor passanten of verkeer in de straat. Deze kunnen gemaakt zijn van vlaggenstof of bisonyl (zeil)doek.
  • Een luxere variant op de vorige is een gevelbanier.
  • Ook freesletters ( 3D letters ) geven een luxe uitstraling.
  • Een lichtbak zorgt altijd voor extra aandacht. Een uitstekende dubbelzijdige lichtbak staat haaks op uw gevel en zorgt ervoor dat u eerder gezien wordt door passanten en verkeer in uw straat.
  • Natuurlijk kan er ook flink uitgepakt worden met doosletters. Deze zijn zowel zonder als met verlichting te krijgen. Ook oplichtend neon geeft een aparte uitstraling.

Al deze mogelijkheden maken een keuze er niet makkelijker op. Laat u daarom uitgebreid informeren en neem telefonisch contact met ons op of stuur een mailbericht, klik hiervoor op de informatieknop.

Reclamebord

complete gevelaankleding VerkerkLaat zien wat U te bieden hebt met een indrukwekkende reclame- of promotie uiting op uw eigen of op een publieke locatie.

Ideaal voor makelaars, aannemers en een ieder die aandacht wil vestigen op projecten of als meer permanente promotiemogelijkheid.

Maak uw boodschap beschikbaar voor potentiële klanten door het gebruik van opvallende afbeeldingen. 030 Reclame is in staat tot het ontwerp, productie en installatie van iedere gewenste reclame uiting om uw bedrijf of product te promoten.

Klik op de informatieknop voor contact.

Spanframes

dubbel mega spanframe auto edisonOpvallen? Dat kan met een spanframe tegen de gevel. Die kunnen klein maar ook super groot uitgevoerd worden. Op dit plaatje van Auto Edison zijn 2 spanframes geplaatst met elk een afmeting van 350 cm bij 1375 cm. Hier rijdt men niet meer aan voorbij zonder gezien te worden. Doeken kunnen natuurlijk vernieuwd worden en aangepast aan huistijl. En als er een bijzondere of tijdelijke boodschap verteld moet worden, kunnen de doeken verwisseld worden. Flexibiliteit in optima forma.

 

 

Spanframe V vormVrijstaand spanframe Kroeze HoveniersMaar ook vrijstaande frames trekken aandacht. Vaak worden deze tijdelijk ingezet door bijvoorbeeld makelaars of op bouwprojecten. Dat kan een enkel frame zijn of een frame in V-vorm. Voorzien van 2 doeken is de boodschap in beide rijrichtingen te zien vanaf de openbare weg.

030 Reclame gebruikt uitsluitend kwaliteits doek van 500 grams bisonyl of 340 grams mesh doek (met gaatjes). Gebruikte inkten zorgen ervoor dat afbeelding jarenlang op kleur blijft.

Doosletters

kapsalon van doorn doosletters avondDoosletters zijn driedimensionale letters die standaard vervaardigd worden uit aluminium. Naast de standaard doosletters met een aluminium kast, kunnen wij u ook doosletters leveren in afwijkende materialen. Denkt u hierbij aan chromen doosletters, bronzen- of volledig acrylaat.
Verder zijn deze letters verkrijgbaar in een aantal standaard profielen en verlichting.

Deze verlichting kan uit de voorkant komen, dan noemen we het direct verlicht of de verlichting kan via de achterkant komen, dan noemen we het indirect verlicht. Wij kunnen u adviseren bij de keus van de juiste verlichting voor uw toepassing.
Doosletters kunnen in iedere gewenste RAL of PMS kleur geleverd worden.
Naast letters, kunnen wij ook allerlei andere vormen maken op basis van de doosletter uitvoeringen, bijvoorbeeld logo’s, contouren en lichtbakken.

Nijverheidsweg 9 G

3433 NP Nieuwegein

Tel.: 030-6302520

vraag@030reclame.nl