Console, reclamezuil of parkeerbord kunnen allemaal dienen om bezoekers de juiste richting te wijzen.

Console

EenBord De Kwakel console betaat doorgaans uit 2 alumium staanders met daartussen een bord geklemd.Maar ook aluminium panelen met een vaste maat is mogelijk.

Aluminium staanders en dwarsprofielen worden standaard geleverd in een witte of geanodiseerde uitvoering. Maar in principe kan dit in elke gewenste RAL kleur geleverd worden.

Bord in de gewenste afmetingen van HPL (trespa) of aluminium sandwichpaneel. Enkelzijdig of dubbelzijdig beletterd met gegoten folie of hoogwaardige printfolie met laminaat.

Console Famed

Console Mobach

Parkeerbord

parkeerbord standaard par164Attendeer bezoekers waarzij kunnen parkeren of maak duidelijk dat parkeerplaats juist bij uw bedrijf hoort.

Er zijn diverse mogelijkheden en uitvoeringen. Natuurlijk beletteren we in uw huisstijl. hieronder ziet u diverse uitvoeringen.

 eenvoudig parkeerbord  parkeerbord standaard ova 200  parkeerbord exclusief
 Parkeerbord biggerug BK  Parkeerbord  Eigen stijl parkeerbord

Reclamezuil

Reclamezuil Buko

Reclamezuilen geven een exclusieve uitstraling aan het bedrijf.

Er zijn vele mogelijkheden, waarbij gedacht kan worden aan duurzaam, geanodiseerd aluminium, een specifieke (RAL) kleur, curve-vormig of plat, verlicht of onverlicht, verlicht van binnenuit of vanaf de grond, robuust of rank, XXL of juist heel klein. Door het gebruik van lichtgewicht materialen zijn reclamezuilen tegenwoordig betaalbaar, veelzijdig toepasbaar en gemakkelijk te installeren. Er is teveel om op te noemen. Voor vragen over specificaties en advies, klik op de informatieknop.

Nijverheidsweg 9 G

3433 NP Nieuwegein

Tel.: 030-6302520

vraag@030reclame.nl