Buitenreclame dient als eerste visitekaartje voor het bedrijf. Een nette verzorgde uitstraling wekt meteen vertrouwen bij bezoekers.

 

Attendeer bezoekers en medewerkers op situaties en locaties die extra aandacht nodig hebben. Verhoog de vindbaarheid van uitgangen en voorzieningen, ook in noodsituaties.

Niets is vervelender dan niet precies weten waar men moet zijn, waar geparkeerd kan worden of welke veiligheidsvoorschriften in acht genomen moeten worden.

Bewegwijzering kan bestaan uit reclamezuilen of informatieborden op het bedrijfsterrein. Ook parkeerborden kunnen de plaatselijke situatie duidelijker maken.

Vergeet ook niet om regelmatig onderhoud hieraan te (laten) plegen. Verlichting moet goed functioneren en bovenal regelmatig gereinigd worden. Kapotte onderdelen (laten) vervangen. Zo komt het regelmatig voor dat TL- buizen niet (goed) meer werken. TL-verlichting wordt steeds vervangen door LED, maar ook hierin kan storing voorkomen. Ook ontbreken er wel eens letters of een gedeelte van logo op borden, reclamezuilen of consoles. Allemaal zaken die eenvoudig te verhelpen zijn.

Vraag vrijblijvend telefonisch advies of mail ons. Voor vrijblijvende offerte, klik op de informatieknop.

Nijverheidsweg 9 G

3433 NP Nieuwegein

Tel.: 030-6302520

vraag@030reclame.nl