Transport en vervoer

Nederland als distributieland, een bekend gegeven.

Transporteurs hebben als geen ander ontdekt dat herkenning een duidelijk toegevoegde waarde is aan het bedrijf. Beletteringen van vrachtauto's kan van alleen vermelding van de bedrijfsnaam en adresgegevens op de portieren tot grote Full Color afbeeldingen op de laadbak of trailer.

Ook koeriersdiensten laten door middel van belettering zien wie zij zijn, en hoe men de organisatie kan bereiken. Koeriers weten als geen ander hoeveel impressies voertuigreclame kunnen opleveren. Zij zijn immers altijd onderweg en hoe vaker een prospect de bedrijfsnaam of beeldmerk tegenkomt, hoe hoger de Top of Mind positie, als er werkelijk behoefte is om een koerier in te schakelen.

Taxi's zijn tegenwoordig makkelijk te herkennen aan de blauwe nummerplaten. Maar dat laat nog niet zien met wie men van doen heeft. Passagiers bellen eerder naar een bepaald bedrijf als men daar een prettige ervaring heeft gehad. Maar dan moet men wel de naam van het taxibedrijf weten. Taxibedrijven laten daarom graag hun naam en telefoonnummer op het voertuig zetten. Dan kan een dakbord zijn, maar ook een permanente belettering. Taxicentrales gebruiken om die reden ook vaak magneetplaten, die aan hun chauffeurs uitgeleend worden.

Nijverheidsweg 9 G

3433 NP Nieuwegein

Tel.: 030-6302520

vraag@030reclame.nl